Blog

Uurhoekvraag over een relatie

Komt het terug goed tussen ons

Via de uurhoekastrologie kan je heel duidelijk zien hoe partners tegenover elkaar staan. De techniek die we hiervoor gebruiken is de analyse van de planeten via receptie. In de horoscoop die hierboven is afgebeeld (vraag gesteld op 18/11/2011 om 20.11u te Gent, je kan klikken op de horoscoop), en die gesteld werd door een vrouw, zien we 3 planeten die informatie geven over de vrouw en 2 planeten die informatie geven over de partner.

De vrager is heer 1  mercurius. De maan is aanduider van de emoties van de vrouw, en venus is de extra aanduider voor de vrouw in een relatiehoroscoop.

De partner is heer 7  jupiter. De zon is de extra aanduider van de man in een relatiehoroscoop.

Mercurius staat in steenbok, dit is het teken waar jupiter haar val heeft : de vrouw heeft een afkeer voor de partner. Deze stand is niet zo vreemd als mensen ruzie hebben. De maan staat in kreeft en ontvangt pupiter in verhoging : emotioneel plaatst ze de partner op een voetstuk, ze is nog verliefd op hem, de derde aanduider is venus. Venus staat conjunct de zon, venus staat hier combust wat erop wijst dat ze nog volledig in de ban is van de man. Venus staat in waterman, het teken waar de zon in vernietiging staat : ze haat de man. Alles bij elkaar genomen kunnen we hieruit besluiten dat de vrouw heel dubbel staat t.o.v. de partner, het lijkt een liefde/haatverhouding.

Als we planeten van de partner analyseren dan zien we het volgende :Jupiter in vissen ontvangt mercurius (heer 1, zijn partner) in vernietiging : hij haat haar. Anderzijds ontvangt jupiter in vissen venus in verhoging : hij is nog verliefd.

Zowel de man als de vrouw hebben een haat/liefde t.o.v. elkaar.

Komen ze terug samen? Om een gebeurtenis te hebben is er een toenemend aspect nodig. Wat eerst opvalt is dat de maan void of course is : er komen geen aspecten meer met de maan : er zal niets gebeuren. Ook de andere aanduiders maken in de toekomst geen aspect meer.

Conclusie : neen, het komt niet meer goed. Opvallend is ook de vaste ster Aldebaran op de ascendant. Deze vaste ster kondigt een nieuw begin aan. Op de descendant staat de vaste ster Antares : deze ster wijst ook op de definitieve breuk met de partner.